Slechte chauffeur Steven


Hieronder vindt u de ervaring van Joeri met reisorganisatie Slangen Reizen. Deze is ingevoerd op 23-08-2016 en gaat over de vakantie naar Nederland in augustus 2016.

 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
16-20 jaar
Met partner
6,0
Slechte chauffeur Steven
Stedentrip in Nederland, augustus 2016

    Totaal:
  • 6
  • Vervoer:
  • 3
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 1
  • Prijs:
  • 5

We hebben de 2 daagse stedentrip naar Londen gedaan. Het begon er al mee dat onze opstap plaats veranderd was van Dordrecht naar Utrecht, erg onhandig maar na veel moeite toch iemand kunnen vinden die ons kon brengen en halen.

De heen reis tot Eindhoven verliep prima, maar daar al een tijdje moeten wachten op wissel chauffeur en iemand die was vergeten haar schoenen aan te doen...

Daarna verliep de reis prima alleen bleek al wel dat de chauffeur een chagrijn was. Eenmaal in Londen aangekomen reden we naar de afzet locatie toe en kregen we als "tour" te horen goh die straat hiernaast is Downing street maar die zie je nu niet dus daar moet je maar op eigen gelegenheid heen gaan. Klaar tour.

Eenmaal afgezet verliep de dag prima en hebben we het naar ons zin gehad. Om half 9 moesten we weer verzamelen om terug te reizen naar het hotel wat ruim een uur rijden was. Maar het was voor sommige erg moeilijk om op tijd te komen dus moesten we eerst daar op wachten. De chauffeur gaf hierbij aan dat hij de volgende keer niet meer ging wachten en gewoon zou vertrekken.

Hotel was erg ver weg maar verder perfect. heerlijk geslapen en op een gebrek aan stoelen na in de ontbijt zaal was alles prima. Het ontbijt was wel lekker!

De reis terug naar Londen begon ook al weer slecht door een defecte bus en het wachten op een monteur.

We hadden uiteindelijk nog maar 4 uur in Londen en daar hebben we goed gebruik van gemaakt.

Om 3 uur zou de terug reis beginnen, maar zoals eerder al vermeld was het erg moeilijk om op tijd te komen voor sommige mensen. We hebben 20 minuten gewacht om vervolgens zonder die mensen weg te rijden zodat we de boot zouden halen.

Uiteindelijk belde die mensen en heeft de chauffeur zonder overleg met de 88 man die naar huis wilde, de bus omgedraaid en zijn we alsnog die mensen gaan halen. Hierdoor hebben we de boot van 6 uur gemist en het ticket was verlopen. Dus ook de boot van 8 uur gemist en hebben we moeten wachten tot de boot van 10. Er werd door de chauffeur niets gezegd over hoe laat we misschien zouden aankomen voor ons vervoer en we hebben ons werk gemist doordat we niet op de afgesproken tijd zijn vertrokken.

Naast dit allemaal was de chauffeur een chagrijn, die geen tussenstops maakte, agressief reed, meerdere malen bijna mensen aanreed en tegen een muurtje gereden is. Ook viel er niks te vragen aan deze man (op de vraag of er een indicatie was van de aankomsttijd in Nederland, i.v.m. vervoer naar huis, werd er een NEE gesnauwd) en was hij aan het opscheppen over hoe zijn geschreeuw mensen wel zou leren om voortaan op tijd te komen etc. Al met al hing er een hele slechte stemming in de bus op de terugreis en hebben erg veel mensen hun werk moet missen omdat de chauffeur een keuze maakte zonder overleg terwijl de missende mensen wisten wat de consequenties waren als ze niet op tijd waren.

Wij hebben een paar succesvolle reizen geboekt via slangenreizen maar op deze manier hoeft het van ons niet meer!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 23-08-2016 | Accommodatie(s): ibis



Algemene informatie
Totaal: 8,2
Vervoer: 8,2
Accommodatie: 8,2
Reisleiding: 8,5
Prijs: 8,3
Aangesloten bij:
SGR
U kunt bij Slangen Reizen de volgende vakanties boeken:
 Excursiereis     Stedentrip     Cruise     Autovakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact