7

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Oud & Nieuw reis

 
vanaf € 419


Oud en Nieuw 5 dagen Moezel All-Inclusive

 Oud & Nieuw reis      5 dagen

  Duitsland - Treis-Karden

Vier de jaarwisseling in het Moezelgebied en geniet van een zorgeloos all-inclusive verblijf. Bezoek het bekende Maria Laach klooster en het wijnstadje Cochem. Een stadswandeling in de Romeinse stad ... Trier is ook zeker een aanrader. U sluit het jaar af met een galabuffet en een gezellig oudejaarsbal.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 399


Oud en Nieuw 5 dagen Eifel All-Inclusive

 Oud & Nieuw reis      5 dagen

  Duitsland - Mayschoss

Vier de jaarwisseling in de Eifel, het gebied met prachtige gebergten afgewisseld met mooie meren. Ook de rijke historie is terug te vinden in het landschap. Tijdens een natuurtocht door het Ahrdal ... ontdekt u het natuurschoon. Maak ook kennis met de Romeinse stad Trier en bezoek het bekende klooster van Maria Laach. Het bekende wijnstadje Cochem is prachtig gelegen aan de Moezel en in Koblenz ziet u waar de Moezel uitmondt in de Rijn. In het hotel geniet u van een all-inclusive arrangement! Heerlijk uitgebreid van uw ontbijtbuffet `s morgens, de lunch, het keuzediner tot en met de drankformule en de gezellige avondprogramma`s , alles is inclusief uw reissom!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 829


Kerst en Oud en Nieuw 12 dagen Zwitserse Alpen met bus en trein

 Oud & Nieuw reis      12 dagen

  Zwitserland - Brig

Kerst en Oud en Nieuw vieren in het mooie Zwitserland? Gedurende het hele seizoen zijn de Zwitserse bus- treinreizen bij Effeweg.nl enorm favoriet. Hoe leuk is het nu deze reis ook eens tijdens de ... feestdagen te combineren! Deze spectaculaire reis brengt u naar de hoogste toppen van Europa. Een unieke manier om het Alpenlandschap van Zwitserland te ontdekken is per panoramatrein. De Mont Blanc Express rijdt door een ruig alpenlandschap en biedt een grandioos uitzicht op de gletsjer van de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa. De Glacier Express behoort tot één van de mooiste treinreizen ter wereld met spectaculaire uitzichten op besneeuwde bergen en dalen. We brengen een bezoek aan de stad Bern, de reusachtige Aletschgletsjer en Zermatt met de imposante berg Matterhorn. Geniet van de meest fantastische uitzichten die u nooit meer zult vergeten!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 419


Oud en Nieuw 5 dagen Winterberg All-Inclusive

 Oud & Nieuw reis      5 dagen

  Duitsland - Winterberg

Op korte afstand van het welbekende Winterberg, in het plaatsje Siedlinghausen ligt hotel Marleen. Hotel Marleen is de laatste jaren een vast Effeweg.nl adres voor een onbezorgde all-inclusive ... vakantie mede dankzij de familie Swartjes. Roy Swartjes en zijn grotendeels Nederlandse personeel leggen u deze dagen compleet in de watten! De avondprogramma`s in het hotel zorgen voor veel plezier. Met een spetterend oudejaarsbal, champagne en vuurwerk wordt om middernacht het nieuwe jaar ingeluid!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 439


Oud en Nieuw 5 dagen Sauerland - All-Inclusive

 Oud & Nieuw reis      5 dagen

  Duitsland - Schmallenberg - Winterberg

Vier Oud & Nieuw in het Sauerland en geniet van een zorgeloos all-inclusive verblijf. Bezoek Paderborn en maak kennis met het Teutoburgerwald. Een bezoek aan het historische Brilon en het gezellige ... Willingen is ook zeker de moeite waard. Enjoyhotel Alpin maakt deze oud en nieuw reis compleet. Geniet van de Nederlandse gastvrijheid, heerlijk eten, gratis drankjes van 17.00 - 24.00 uur, leuke avondprogramma`s en ontspan in het zwembad of de sauna. Garantie voor een heerlijk weekje weg! U sluit het jaar af met een galabuffet en een gezellig oudejaarsbal, compleet met sect en een spetterende vuurwerk!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 239


Oud en Nieuw 4 dagen Londen

 Oud & Nieuw reis      4 dagen

  Engeland - Londen

Heeft u zin om Oud en Nieuw buiten de deur te vieren? Luid dan in Londen het nieuwe jaar in! Maak kennis met de vele bezienswaardigheden als de Big Ben, Westminster Abbey en The London Eye en proef ... de sfeer van de jaarwisseling in deze wereldstad. Ontdek ook de Nieuwjaarsparade in Londen, een groot spektakel.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 189


Oud en Nieuw 4 dagen Parijs

 Oud & Nieuw reis      4 dagen

  Frankrijk - Parijs - Argenteuil

Zin om Oud en Nieuw in wereldstad Parijs in te luiden? Plan dan een trip naar Parijs. Tijdens de gezellige feestdagen verlichten honderdduizenden lampjes de stad. In Frankrijk is het traditie om op ... oudjaarsavond uitgebreid buitenshuis te dineren. Op deze avond serveren vrijwel alle restaurants in Parijs een speciaal nieuwjaarsmenu.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact