3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Muziekreis

 
vanaf € 599


Muziekreis 8 dagen Alpenländischer Musikherbst

 Muziekreis      8 dagen

  Oostenrijk - Kirchberg

Het sfeervolle toeristenplaatsje Ellmau, gelegen in het Wilder Kaisergebergte van Oostenrijk, vormt ieder jaar weer het decor voor het bekende muziekfestival van de Oostenrijkse Alpen: de ... 'Alpenländischer Musikherbst'. Tijdens het muziekfestival treden bekende Oostenrijkse muzikanten op, zoals Hansi Hinterseer, Marc Pircher, Beatrice Egli, de Amigos en vele anderen. Inclusief uitgebreid muziekprogramma: * maar liefst 4 avonden entree in de muziektent in Ellmau * boottocht Achensee * Entree boerenmarkt Ellmau * Kabelbaan Hartkaiser * Entree Frühschoppen (exclusief consumpties)
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 169


Muziekreis 4 dagen Thüringen Wald en Wiesenfest

 Muziekreis      4 dagen

  Duitsland - Friedrichroda

Berghotel Friedrichroda in het mooie Thüringen trakteert onze Effeweg gasten al vele jaren in het voor- en najaar op een aantrekkelijk geprijst weekendje uit. Ieder jaar weer met een ander thema. ... Voor 2017 worden de Thüringer tradities weer teruggebracht met het Wald en Wiesenfest: een gezellig feest gebaseerd op het mooie Thüringer woud met een Thüringer dinerbuffet, gezellige blaasmuziek en prachtige roofvogelshow. Ook de andere 2 avonden wordt gezorgd voor muzikale omlijsting. De dagprogramma's zijn afwisselend met een bezoek aan Schmalkalden, Meiningen en de steilste treinbaan ter wereld in Oberweißbach.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 175


Muziekreis 4 dagen Oktoberfest Thüringen

 Muziekreis      4 dagen

  Duitsland - Friedrichroda

De traditionele Oktoberfeste zijn in heel Duitsland een begrip! In vele grote steden als München vinden jaarlijks vanaf eind september de welbekende Oktoberfeste plaats. Muziek, gezelligheid, ... traditionele kleding als dirndl`s en lederhosen en uiteraard het genot van een flinke pul bier. Ook in Thüringen weet men het Oktoberfest te vieren. In ons hotel in Friedrichroda staat de zaterdagavond geheel in het teken van het gezellige volksfeest. Zo kunt u met Effeweg.nl zeer voordelig de duitse gemutlichkeit ervaren van het Oktoberfest. Een afwisselende reis met muziekavonden in het hotel en uitgebreide buffetten, gecombineerd met een dagprogramma door Thüringen, het groene hart van Duitsland. We bezoeken de steden Eisenach, Erfurt, Arnstadt en Meiningen, waar u kunt genieten van prachtige bezienswaardigheden, lekker kunt winkelen of gezellig een drankje kunt drinken op een terrasje.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact