Ervaringen met NRV Holiday




Bezoek de website     Schrijf een ervaring


Op deze pagina vindt u de ervaringen met NRV Holiday.

 
door
51-60 jaar
Alleenreizend
1,0
SLECHTSTE REISERVARING OOIT
Individuele rondreis in Indonesië, december 2015

    Totaal:
  • 1
  • Vervoer:
  • 5
  • Accommodatie:
  • 1

  • Reisleiding:
  • 3
  • Prijs:
  • 1

Slechtste reiservaring ooit.
Al heel veel gereisd maar nooit meer met NRV.
Barslechte hotels overal in Indonesië: vieze, vuile en onhygiënische kamers en badkamers in al de hotels aangeboden door NRV.
Slecht ontbijt in al hotels.
Geen deftige bijstand door de plaatselijke hostess.
Voor ons nooit meer NRV.
Veel teveel betaald voor hetgeen we kregen.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 13-01-2016
 
door
31-40 jaar
Met partner
8,0
Een prachtige reis die gesmeerd liep
Individuele rondreis in Zuid Afrika, november 2015

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 8

Wij hebben een zelf samengestelde rondreis door de Westkaap (en een stukje Oostkaap) gemaakt. NRV was een fijne organisatie om dit mee te plannen, omdat je je reis helemaal zelf kan samenstellen (auto, slaapplaatsen, evt excursies). De website kost even tijd om door te krijgen. Je kunt alles via hen regelen, of tussendoor nog een paar accomodaties zelf boeken. Dat laatste hebben wij gedaan en het beviel goed. De guesthouses waren allemaal top! Goede selectie van NRV. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 26-11-2015 | Vervoer: Vliegtuig & Huurauto
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
6,0
Vakantie
Groepsrondreis in Nederland, september 2015

    Totaal:
  • 6
  • Vervoer:
  • 6
  • Accommodatie:
  • 6

  • Reisleiding:
  • 6
  • Prijs:
  • 6

Geen informatie van gids op Sumatra.Heel sumier verteld slecht Nederlands.Verschillende bezoeken hadden weinig waarde om te bezichtigen.Lange dagen in bus vroeg op en laat aankomen bij hotel meestal in het donker.Prijs klasse hotel heel duur of heel sober.[Middenweg zoeken].
Verschillende prijslijsten wat betreft de kosten.Thuis andere bedragen bekend.Als we met euro's betaalde waren we duurder uit!!!Veel teveel betaald voor transfer vliegveld.Fooien geld zoals voorgesteld NRV staat niet in verhouding met leef omstandigheden van het land.Als er een optioneel bezienswaardigheid is,geen alternatief vervoer naar het hotel of iedereen mee met de bus.Twee maten gemeten,smet op de vakantie door onenigheid.Geen feedback vragenlijst met klachten.Nee nooit meer met NRV.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 02-11-2015 | Accommodatie(s): verschillende hotels | Vervoer: Vliegtuig,bus trein ,boot
 
door
51-60 jaar
Met partner
9,0
NRV Holiday BEDANKT
Individuele rondreis in China, september 2015

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 9

Mijn vrouw en ik hebben ook dit jaar gekozen voor een zelf samenstellen rondreis naar China. In goed overleg is deze reis tot stand gekomen. De medewerkers van NRV Holiday zijn klantvriendelijk en deskundig. Wij hebben daarom weer een geweldige rondreis door China mogen maken en hebben bijzondere dingen gezien zoals baby panda's in Chengdu. Kortom NRV bedankt voor de goede adviezen en de prima uitvoering van deze reis. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 07-10-2015 | Accommodatie(s): Diverse hotels | Vervoer: Vliegtuig, bus en trein
 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
1,0
Nooit meer NRV
Groepsrondreis in Amerika, juli 2015

    Totaal:
  • 1
  • Vervoer:
  •  -
  • Accommodatie:
  •  -

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  •  -

Wilde graag de groepsreis VS van Oost naar West doen. Offerte opgevraagd via de vakantiebeurs waar al direct werd gezegd dat de tickets duurder zouden kunnen zijn. Vrij snel werd ik gebeld dat inderdaad de tickets minimaal € 500,00 pp duurder zouden worden maar dat we ook 1 dag eerder moesten vertrekken omdat er geen ticket meer beschikbaar was op de juiste datum. Er kwam dus ook nog een extra hotelovernachting bij. Advies medewerker NRV boek zelf goedkopere tickets en neem alleen het landarrangement bij NRV. Op advies low budget tickets gekocht voor totaal € 2600,-. Leuk de reis kon verder in orde gemaakt worden. Maar helaas we kregen na een kleine week te horen dat het landarrangement vol was. Nou daar sta je dan met tickets voor € 2600,- op advies van de medewerker en verder niets. NOOIT MEER NRV!!! Helaas lang gespaard en er op verheugd, daar gaat je vakantie! Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 04-02-2015 | Accommodatie(s): Hotels | Vervoer: Vliegtuig & bus
 
door
31-40 jaar
Met partner
10
Fantastische ervaring!
Groepsrondreis in Indonesië, april 2015

    Totaal:
  • 10
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 10

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 10

Zeer goede organisatie en prima reisleiding.

Mooi programma van dag tot dag.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-04-2015 | Vervoer: Vliegtuig en bus
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
8,0
Mooie rondreis Vietnam.
Groepsrondreis in Vietnam, januari 2015

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 8

Vietnam is een heel bijzonder land. We hebben genoten van de rondreis en dankzij Mao onze gids was het helemaal TOP. Met veel passie vertelde hij over zijn land.
Het noorden is extreem anders dan het zuiden, dat maakte de reis zo interessant.
Schitterende natuur ook en Mao liet ons de mooiste plekjes zien, bijv. tijdens een picknick in de bergen. De hotels onderweg allemaal keurig netjes. Wij kijken met veel plezier terug op deze prachtige reis.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 09-02-2015 | Vervoer: Vliegtuig en bus
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
9,0
Vietnam, de moeite waard
Groepsrondreis in Vietnam, januari 2015

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 8

Vietnam is een schitterend land, waarbij de mensen erg vriendelijk zijn. Wij hebben het bijzonder goed getroffen met onze reisleider Mao, die heel enthousiast over zijn land kon vertellen en die ons mooie plekken heeft getoond. Ook de accommodaties waren prima verzorgd. Met name het feit dat er verschillende keren meerdere nachten in eenzelfde hotel werd overnacht zorgde ervoor dat het een ontspannen reis was. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 06-02-2015 | Vervoer: Vliegtuig en bus
 
door
61-70 jaar
Met gezin
9,0
Perfect georganiseerde rondreis
Groepsrondreis in Indonesië, januari 2015

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 9

Reis is een aanradertje voor jongeren en ouderen petje af voor zeer vriendelijke beantwoording vragen zowel voor als tijdens de reis van kantoorpersoneel.alle "probleempjes" perfect beantwoord en opgelost. rondreis zelf is aanbevelenswaardig, vervoer zeer prima met ervaren chaffeurs en met een reisleider die veel kennis vam zaken had.
onder de bezochte bezienswaardigheden waren veel toppers. de drie laatste dagen op bali waren een ontspannen en zonnnige afsluiting in een zeer luxe hotel van een zeer geslaagde rondreis
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-01-2015 | Accommodatie(s): hotel | Vervoer: vliegtuig en bus
 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met vrienden
9,0
Kortom een goed georganiseerde reis
Groepsrondreis in Indonesië, september 2014

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 9

We hadden geboekt bij NRV Holiday om de reden dat de groepen van een rondreis maximaal uit 20 personen bestaat.
Op 7 september begon onze groepsrondreis Kennismaking met Bali. Na een lange vlucht met Garuda van 14 uur van Amsterdam naar Djakarta en daarna nog 1.5 uur naar Denpasar begon onze rondreis.
Al met al een fantastische rondreis waarin we veel hebben gezien mede door de uitstekende reisleidster Anneke van Marin Tour op Bali.
Ook dank aan NRV Holiday die direct na de boeking al diverse informatie stuurde over het eiland, de nodige inentingen en info over een visum etc. Doorgaans krijg je deze informatie pas een paar dagen voor vertrek.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 02-10-2014 | Accommodatie(s): diverse hotels | Vervoer: vliegtuig en bus
 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar

9,0
Divers Zuid-Afrika is Divers
Groepsrondreis in Zuid Afrika, september 2014

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 9

We hebben opnieuw voor NRV gekozen voor onze groepsreis naar Zuid-Afrika en opnieuw was het een uitstekende ervaring. De reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De natuurparken die wij hebben bezocht en de dieren die we daar hebben gespot waren indrukwekkend. De optionele excursies waren het geld echt waard. NRV bedankt. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-09-2014 | Accommodatie(s): Hotel en lodge | Vervoer: Bus
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met gezin
7,0
Java heel vermoeiend
Groepsrondreis in Indonesië, augustus 2014

    Totaal:
  • 7
  • Vervoer:
  • 6
  • Accommodatie:
  • 7

  • Reisleiding:
  • 6
  • Prijs:
  • 7

Erg vermoeiende rondreis Java-Bali. Dagenlang in de bus, terwijl dit miss ook met binnenlandse vluchten kan. Reisleiding was niet helemaal inorde ( Boy) eertse paar dagen, totaal geen uitleg en enthousiasme.
Dagen op Bali waren een verademing.Maar doe wel de upgrade van het strandhotel!!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-08-2014 | Accommodatie(s): rondreis hotels | Vervoer: vliegtuig en bus
 
5 van 6 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met partner
5,0
Kennen eigen product niet goed
Individuele rondreis in Maleisië, mei 2014

    Totaal:
  • 5
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 8

Mijn vrouw en ik zijn onlangs met een bij NRV geboekte rondreis 'het beste van Maleisië' naar Maleisië geweest.
We hebben daar een blok '4 dagen Singapore' aan toe gevoegd.
Hoewel we een prachtige vakantie hebben gehad ben ik niet tevreden over dat blok en de manier waarop dit in de reis ge|integreerd werd.
Allereerst vind ik de naam van het blok nogal miseleidend omdat we slechts 2 nachten in Singapore doorbrachten.
Maar wat me echt stoorde was de heen- en terugreis.
De heenreis van KL naar Singapore was per nachttrein. Ik had duidelijk aangegeven dat mijn vrouw en ik een eigen coupé wilden maar de NRV medewerkster had 'superior night class' gereserveerd wat neer bleek te komen op een rumoerige slaapzaal zonder enige privacy.
Ze kent ofwel het produkt niet of het kon haar niet schelen.
Ik heb ter plekke wat bijbetaald waardoor we toch een coupé kregen.

Ook de terugweg was niet goed geregeld: in plaats van een transfer naar KLIA vanwaar we terug zouden vliegen hadden we het goedkoopste buskaartje Singapore-KL gekregen wat er op neer komt dat je met bagage en al wordt gedropt midden in KL (vanwaar het nog eens 70 kilometer is naar KLIA).

Toen ik hier een opmerking over maakte werd daar erg laconiek op gereageerd ('U kunt alles ter plekke zelf gemakkelijk regelen').
Wel, dat mag zo zijn, maar waarom maakt iemand dan gebruik van een reisburo?

Persoonlijk verwacht ik van een reisburo dat dit het reisprodukt kent, meedenkt met de klant en in staat is een arrangement te bieden dat het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Ik heb dit uiteindelijk zelf opgelost door in Singapore buskaartjes te kopen bij een bedrijf dat van Singapore naar KLIA rijdt.

Ik vroeg bij het boeken of het misschien mogelijk was het blok '4 dagen Singapore' aan het begin van onze reis te zetten. Dit zou volgens mij qua planning en transfers beter uitkomen. Men was echter zeer inflexibel en gaf aan dat dit niet mogelijk was.


Samengevat ben ik van mening dat NRV zich weinig flexibel toonde, niet meedacht met de klant en het eigen produkt niet goed leek te kennen.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 09-07-2014
 
0 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Land van grote verschillen
Groepsrondreis in Indonesië, februari 2014

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 10

Een prachtige reis, vooral Bali is erg mooi. Heel vriendelijke mensen, lekker eten. Maar dieren hebben het daar heel slecht. Een groot minpunt voor mijn tere ziel.
Greta
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 08-04-2014 | Vervoer: Vliegtuig & bus
 
1 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met partner
9,0
Bali?? Ja zeker we gaan weer terug
Zonvakantie in Indonesië, september 2013

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 6
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 5
  • Prijs:
  • 9

Mooi land met veel mooie indrukken
zeker de lange vliegtocht waard
de cultuur en de omgeving maken dat je snel een heerlijk rustige en fijne vakantie kunt hebben.
de bewoners zijn erg behulpzaam en aardig
ook al wil men je wat verkopen als je aangeeft "nu even niet" respecteert men dit snel
we raden het zeker aan.
ook een accommodatie die niet 5 sterren heeft kan heel goed
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 23-09-2013 | Accommodatie(s): puri kelapa | Vervoer: vliegtuig
 
0 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met partner
8,0
Mooie reis door Indonesië
Groepsrondreis in Indonesië, juli 2013

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 8

Erg mooie reis met NRV Holidays gemaakt. De bus was prima en lekker ruim. De gids wist veel te vertellen en had de zaakjes goed voor elkaar. Ik zou zo nog een keer met NRV op reis gaan. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 08-08-2013 | Accommodatie(s): verschillende hotels | Vervoer: Vliegtuig en Bus
 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
8,0
Mooi, goed geregeld
Individuele rondreis in Thailand, juni 2013

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 8

Voor het eerst een individuele rondreis geboekt, hiervoor gingen we steeds met een groepsreis mee. NRV Holiday heeft ons goed begeleid bij de boeking en de reis was erg mooi. NRV krijgt van ons een dikke 8! Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 08-08-2013 | Vervoer: Viegtuig en auto met chauffeur
 
8 van 11 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
4,0
NRV HOLIDAY : een onbetrouwbare reisorganisator
Groepsrondreis in Zuid Afrika, april 2013

    Totaal:
  • 4
  • Vervoer:
  • 2
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 7
  • Prijs:
  • 3

Het was de eerste keer dat wij een reis boekten bij NRV HOLIDAY in Rijswijk en gezien onze ervaringen OOK METEEN DE LAATSE KEER
Wij hadden een 21 daagse groeps-rondreis Zuid-Afrika geboekt. Van Johannesburg naar Kaapstad.
Als we het allemaal van tevoren hadden geweten, dan hadden we de reis NIET bij NRV HOLIDAY geboekt. Achteraf blijkt het een onbetrouwbare Reisorganisator.

In de brochures van NRV Holiday, op hun website, hun reisinformatie wordt vermeld dat de
rondreis per luxe en comfortabele touringcar plaatsvindt. Ook is er een minimale groepsgrootte en ook is er een maximaal aantal deelnemers. Niet iedere reis heeft ook gegarandeerd vertrek.

Toen wij door NRV Holiday werden gebeld dat de reis toch doorging (8 deelnemers) werd ook
gezegd dat de reis in een kleinere comfortabele bus zou zijn. Je kon het vergelijken met een
soort van halve touringcar, zei men. Dergelijk luxe, kleinere en comfortabele bussen bestaan.
Ook in Zuid-Afrika hebben wij deze bussen gezien.

Daar bleek in de praktijk dus NIETS van waar.
Eenmaal in Zuid-Afrika aangekomen, moesten we het doen met een soort “klusbus”.
Veel kleiner, NIET-comfortabel, een slechte zit op kleine stoelen, een slecht zicht naar buiten door kleine ramen en de gordels die voor de ramen hingen (waardoor je de hele dag tijdens de reis weinig van het landschap en plaatsen ziet).
Dat was dus niet volgens afspraak. Bij de reisleider, tevens gids en chauffeur hebben wij dit direct aan gekaard en gezegd dat wij een andere bus wensten .Ook na telefonisch contact met NRV Holiday in Nederland kon er niets anders worden geregeld. Ja, wel een nieuwere busje van hetzelfde merk en type (Toyota dus)
En tja, ….daar sta je dan in Pretoria in Zuid-Afrika.
Aan het begin van rondreis van 5000 kilometer.
Je had gewoon geen andere keuze dan de rondreis te doen.

Terug in Nederland hebben we per brief een klacht ingediend bij NRV Holiday in Rijswijk.
Ondanks mijn uitvoerige brieven en uitgebreide toelichting wordt op mijn klacht niet goed en serieus gereageerd. De eerste standaard reactie en brief komt pas trouwens na vijf weken.
NRV Holiday wenst gewoon niet toe te geven.

Ook het beschreven Reisprogramma in de brochures van NRV Holiday en op hun website staat op veel punten ver van de werkelijkheid ter plaatse.
Het wordt allemaal veel te mooi voorgespiegeld, overdreven goed en overdreven mooi beschreven en voorgesteld.

Uit de brieven die wij, naar aanleiding van onze klacht, van NRV Holiday ontvingen blijkt dat men in eerste instantie inhoudelijk NIET op onze brieven ingaat.
En vervolgens dat men een geheel andere voorstelling van zaken geeft.
Iets anders dan wat men bij NRV Holiday heeft gezegd, toegezegd en beloofd.
Iets anders dan hetgeen in hun brochures en op hun website staat.
Op z’n zachtst gezegd: men schrijft niet de waarheid.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 13-09-2013 | Accommodatie(s): hotels en lodges | Vervoer: vliegtuig en kleine bus
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
9,0
Topvakantie!
Individuele rondreis in Sri Lanka, september 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 9

Priverondreis met chauffeur/gids. Alles tot in de puntjes geregeld door NRV (bij vragen gelijk antwoord en een oplossing). Geweldige hotels,goede gids met heel veel kennis van het land en de cultuur. Schitterend land, we hebben echt genoten. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 22-10-2012 | Accommodatie(s): hotels | Vervoer: vliegtuig en auto
 
door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Onvergetelijke mooie reis met NRV
Groepsrondreis in India, september 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 9

Onze rondreis naar India-Nepal met NRV Holiday was in 1 woord: onvergetelijk. Alles was goed geregeld. We hebben 3 weken lang veel hoogtepunten gezien van India en Nepal. Onvergetelijk is de Taj Mahal, al gezien op vele foto’s, maar als je er zelf staat…… Dit zelfde geld natuurlijk ook voor de rivier de Ganges in Varanasi. Als je dit niet zelf gezien hebt, kun je er niet echt over meepraten.
Nepal is vooral een land van prachtige natuur, wat na zo’n chaotisch India, als een warme deken op je valt. Het Chitwan National Park, de Kathmandu vallei, Pokhara zijn allemaal hoogtepunten van dit schitterende land. Dat we alles zo mooi beleefd hebben is vooral ook te danken aan de reisleider en gidsen. Allemaal hebben ze hun best gedaan om het ons naar de zin te maken. Het was de eerste keer met NRV Holiday, maar vast niet de laatste keer!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-10-2012 | Accommodatie(s): diverse hotels | Vervoer: vliegtuig, bus
 
door
51-60 jaar
Met vrienden
9,0
Mooie kennismaking met een mooi land
Autorondreis in Marokko, augustus 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  •  -
  • Accommodatie:
  •  -

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 8

De mooiste plekjes van het land gezien, perfect voor een eerste kennismaking. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 23-08-2012 | Vervoer: personenauto
 
door
21-30 jaar
Met gezin
9,0
Rondreis Wildlife, wandelen & cultuur
Autorondreis in Zuid Afrika, juli 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 9

Onze reis met NRV Holidays was een groot succes. De wens was specifiek, slechts twee weken in Zuid-Afrika, met een groep van 7 personen. In een bus hebben wij veel hoogtepunten het oostelijk gebied gezien. De reis was een ideale combinatie van wildlife spotten, genieten van de mooie natuur en de Zuid-Afrikaanse cultuur onderzoeken. De steeds weer unieke lodges en guesthouses waren zeer welkom na een actieve dag. Het was persoonlijk, van mooie cottages met open haard tot aan idyllische unieke hutjes. Een afsluiting in de Drakensbergen was ook leuk voor jong en oud! Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 31-07-2012 | Accommodatie(s): lodges | Vervoer: Vliegtuig & auto
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
8,0
Geweldige natuur en cultuur ervaring riijker
Groepsrondreis in Indonesië, juni 2012

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 7

  • Reisleiding:
  • 7
  • Prijs:
  • 9

Een fantastische rondreis met vele hoogtepunten. Sumatra steekt er qua natuur ver bovenuit en is wat minder toeristisch. Java is veel drukker maar is ook goed te bereizen. Bali is een paradijs waar je weer op adem komt. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 09-07-2012 | Accommodatie(s): Hotels en cottages | Vervoer: vliegtuig, bus, trein en ferryboot
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Alleenreizend
10
Top groepsrondreis van NRV!
Groepsrondreis in Indonesië, juni 2012

    Totaal:
  • 10
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 10

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 10

NRV heeft mij een fantastisch leuke groepsrondreis, vakantie bezorgd! Reisleiding, hotels bus en trips waren toppie! Ben voor het eerst alleen een reis gaan ondernemen en dat is op zo een manier heel goed te doen! Je bent samen met een groep en wil allemaal gezelligbeid en een mooie rondreis maken! En dat is gelukt, mede door de reisleiding die veel wist en ook leuke spontane trips voorstelde! In 1 woord picobello! Volgend jaar gaan we weer meg NRV op reis! nu Naar Java, Bali, Lombok! Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 06-10-2015 | Accommodatie(s): Bali | Vervoer: vliegtuig bus
 
door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Mooie rondreis
Groepsrondreis in Indonesië, mei 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 7
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 8

Zeer mooie reis met als hoogtepunten de Borobudur, Prambanan tempelcomplex, Bromo vulkaan met de zonsopgang en de treinreis langs rijst terrassen en kleine dorpjes.
Tevens zeer goede reisleidster en zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 07-06-2012 | Accommodatie(s): Hotels | Vervoer: Vliegtuig & bus
 
door
61-70 jaar
Met partner
9,0
Prachtig en sfeervol Bali
Individuele rondreis in Indonesië, april 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 9

Eigen reis samengesteld via site van NRV inclusief vluchten, met stop-over in Kuala Lumpur, transfers en accomodatie's, een ervaring op zich!
Alles, zelfs onze gewenste vliegtuigstoelen, uitstekend verzorgt door NRV.
Een aanrader het zelf samenstellen.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 14-05-2012 | Accommodatie(s): Artini 3 Ubud, Sunari Lovina, Melia Nusa Dua. | Vervoer: Vliegtuig en transfers
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
9,0
Groeprondreis NRV Vietnam
Groepsrondreis in Vietnam, maart 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 7

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 9

Vietnam is prachtig: mooi qua natuur, bijzonder qua bevolking, uitstekende reisgids, nergens zo lekker gegeten als hier Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-06-2012 | Vervoer: vliegtuig & bus
 
door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Een aanrader, India-Rajasthan !
Autorondreis in India, februari 2012

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 8

India, land van de Maharadja's. Alles klopte zoals in de beschrijving. Alles op tijd en zonder bijbetalen. De extra entrees waren tevoren duidelijk aangegeven.
We hebben ontzettend genoten van het schitterende India. Zo kleurrijk en zo veel historie. En erg vriendelijke mensen en gidsen. En de chauffeur, daar hebben we een soort band mee gekregen. Hij loodste ons zo perfect door het waanzinnige verkeer.
NRV is een aanrader!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 14-03-2012 | Accommodatie(s): middenklasse3 hotels | Vervoer: auto met prive chauffeur
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met vrienden
10
Vooraf en tijdens prima service!
Zonvakantie in Indonesië, januari 2012

    Totaal:
  • 10
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 10

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 10

Een prima reis met een goede vlucht naar een uitstekend hotel in Bali.
We hebben genoten van zon en rust en de adviezen die we voor van NRV en tijdens ons verblijf van de lokale agent kregen. Kortom een aanrader. De service en snelheid van antwoorden op vragen doen mij goed. Bovendien bleek deze reis in vergelijking met andere organisaties de goedkoopste. Niet voor niets dus Nederland Reist Voordelig. En als dat nu ook nog prima is dan is de keus snel gemaakt.
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 12-03-2012 | Accommodatie(s): Hotel (Mercure, Sanur) | Vervoer: Vliegtuig (Garuda)
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met gezin
9,0
Good Morning Vietnam
Groepsrondreis in Vietnam, september 2011

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 9

Fantastische reis gehad. Goed geregeld door NRV. Prima reisleiding. Erg behulpzaam. Pluim voor NRV Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 19-10-2011 | Vervoer: Vliegtuig & bus
 
door

10
Wauw
Groepsrondreis in Indonesië, juli 2011

    Totaal:
  • 10
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 10

Net een geweldige reis door Indonesië gehad. een pluim voor NRV Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 08-08-2011 | Vervoer: vliegtuig
 
door
21-30 jaar

9,0
Prachtige reis
Individuele rondreis in Sri Lanka, juni 2011

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 9
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 9

Fantastische reis gehad naar Sri Lanka, heerlijke comfortabele hotels op de juiste locatie. De reisleider was erg enthousiast over zijn land en dat werkt aanstekelijk!
Veel gezien en beleefd! NRV en Sri Lanka: Een echte aanrader!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 07-02-2012 | Accommodatie(s): rondreis | Vervoer: vliegtuig en auto
 
5 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar

1,0
Slechte ervaring
Individuele rondreis in China, maart 2011

    Totaal:
  • 1
  • Vervoer:
  • 3
  • Accommodatie:
  • 1

  • Reisleiding:
  • 3
  • Prijs:
  • 2

Heel slechte ervaringen gehad met NRV Holiday. Ze komen hun afspraken niet nee en nemen de klant ook nog niet eens serieus. Het is tot de Geschillencommissie gekomen en ook daar hebben ze nog geprobeerd om met aangepaste documenten hun gelijk te krijgen. Gelukkig had ik tijdens de hoorzitting de originele stukken bij me waaruit bleek dat wat zij aangevoerd hadden niet was waar we recht op hadde. De Geschillencommissie heeft ons in het gelijk gesteld. Ons advies is dan ook om als je er niet uit komt met RV, naar de onpartijdige Geschillencommissie te stappen. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-12-2011 | Accommodatie(s): Hotels | Vervoer: Vliegtuig en auto
 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar

2,0
Een uiterst slechte reisorganisatie
Individuele rondreis in Tibet, maart 2011

    Totaal:
  • 2
  • Vervoer:
  • 6
  • Accommodatie:
  • 1

  • Reisleiding:
  • 2
  • Prijs:
  • 1

Wij hebben NRV Holiday ervaren als een uiterst slechte reisorganisatie. Driekwart van de hotels voldeden niet aan de overeengekomen kwalificaties, reisleiding sprak soms geen Engels, programma-onderdelen werden soms zonder overleg gecanceld of aangepast, de visumprocedure hebben ze in het honderd laten lopen, communiceren doen ze amper, adviezen waren in een aantal gevallen verkeerd. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 05-07-2011 | Accommodatie(s): Divers | Vervoer: Vliegtuig en auto
 
door
61-70 jaar
Met partner
8,0
Rondreis vietnam. Gewldig!
Groepsrondreis in Vietnam, februari 2011

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 9
  • Prijs:
  • 8

Perfect georganiseerde en mooie rondreis. Hotels onderweg waren goed.Bizonder behulpzame en goede gids.Veel van het mooie land gezien. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 03-04-2011 | Accommodatie(s): rondreis | Vervoer: vliegtuig en bus
 
door
31-40 jaar

8,0
Een aanrader!
Individuele rondreis in Namibië, februari 2010

    Totaal:
  • 8
  • Vervoer:
  • 7
  • Accommodatie:
  • 8

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 8

Reis persoonlijk samengesteld met NRV. Alles goed geregeld. Zowel van te voren in Nederland als op de plaats van bestemming. Super vakantie gehad in Namibië! Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 14-01-2012
 
door
31-40 jaar
Met partner
9,0
Geweldig geregeld.
Autorondreis in Costa Rica, januari 2009

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 9

Wij hebben de fly-drive door Costa Rica gemaakt. Het was een geweldige reis in een geweldig land! Ter plaatse was alles uitstekend geregeld en we sliepen in mooie hotels. Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-04-2009 | Accommodatie(s): Diverse hotels | Vervoer: Huurauto



Algemene informatie
Totaal: 7,7
Vervoer: 7,9
Accommodatie: 7,7
Reisleiding: 8,0
Prijs: 7,9
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij NRV Holiday de volgende vakanties boeken:
 Groepsrondreis     Individuele rondreis   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact